4 Reacties

  1. 15 juli 2019 / 21:26

    Om eerlijk te zeggen ben ik nog steeds niet wijs met Pinterest. Ik snap er gewoon niks van, haha. Je kunt je pins herpinnen in de borden? Maar naar mijn idee werkt het niet #help.

  2. 16 juli 2019 / 16:21

    Wat leuk te lezen dat je zo actief bent op Pinterest. Zelf heb ik daar een tijdje terug de stekker uit getrokken. Er waren zoveel energie-vretende social-platformen dat ik er eng van werd. Maar misschien, stof ik hem over een tijdje wel weer eens af. Zal ik ook eens deel gaan nemen aan de groepsborden. Dat was mij nl nog niet bekend.

  3. 22 juli 2019 / 13:04

    Wat goed om te lezen ik doe er echt te weinig mee. Ik snap het zelf ook niet maar het klinkt als een toevoeging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *