10 leuke feitjes over mij (die je nog niet wist)

10 leuke feitjes over mij

Ik schrijf al een tijdje heel open over mijn eigen situatie. Een groot deel van mijn artikelen gaan over chronisch ziek zijn en hoe ik daar mee om ga. Voor vandaag leek het mij daarom leuk om een 10 feitjes over mij (de je nog niet wist) te schrijven, zodat jullie mij op een andere manier leren kennen!

Beauty

1. Ik draag negen van de tien keer rode nagellak van het merk Essie. Het fijne aan dit merk is dat de nagellak een hele week blijft zitten. Super handig, want ik vind nagels lakken stom. Als je je nagels hebt gelakt moet je een uur lang stilzitten en wachten tot het is gedroogd. Daar heb ik het geduld niet voor met als gevolg dat er een deuk in mijn nagellak. Super handig dus als je nagellak een week blijft zitten. Bijna iedere zondag avond lak ik mijn nagels rood, zodat ik de hele week prachtige lange rode nagels heb.

2. Ik draag heel vaak rode lippenstift. (Je kunt na deze twee feitjes denk ik wel raden wat mijn lievelingskleur is).

3. Ik draag mijn haar altijd los, behalve als ik ga leren. Als ik aan het leren ben maak ik altijd een knotje in mijn haar. Ik heb dus een speciaal kapsel voor tijdens het leren! Daarnaast draag ik mijn haar tijdens het slapen altijd in een knot omdat het anders ’s ochtends zo raar zit.

Sieraden

4. Ik hou ontzettend van sieraden. Ik ga daarom ook nooit de deur uit zonder mijn ringen en oorbellen. Ik heb in mijn oren drie gaatjes en iedere ochtend doe ik andere oorbellen in. Daarnaast draag ik altijd mijn ringen, ik doe ze alleen af tijdens het slapen. Een gouden ring met een diamant aan mijn linkerhand en drie kleine gouden ringetjes met een ring met een parel aan mijn rechter hand.

5. Ik koop ongeveer iedere maand nieuwe ringen. zodra ik een juweliers winkel inloop zie ik een mooie ring en wil ik hem hebben. Ik kan inmiddels bijna mijn eigen sieraden winkel beginnen. Ook koop ik vaak ringen bij de C&A, Six en Lucardi.

Random

6. Ik hou echt heel erg van lezen. Toen ik op de basisschool zat was ik een van de eerste die kon lezen. Daarna heb ik echt honderden boeken gelezen! Op dit moment kan ik helaas geen boeken meer lezen (omdat ik slecht en wazig zie). Toch probeer ik nu veel tijdschriften te lezen! Zo lees ik de Linda, Linda meiden en de &C.

7. Ik ben in mijn leven nog nooit naar een concert of een theater voorstelling geweest. Maar ik hoop daar in het nieuwe jaar verandering in te brengen.

8. Als ik een toets heb blader ik eerst door alle vragen heen. Vervolgens maak ik midden in de toets een vraag, omdat ik daar het antwoord op weet. Ik maak dus een toets kris kras door elkaar heen.

persoonlijk

9. Vroeger wou ik dokter worden. Totdat ik erachter kwam dat ik niet tegen bloed en naalden kan. Laat dat nou net een groot onderdeel van je baan zijn als je arts bent. Daarnaast dacht ik altijd dat als de dokter iets op de computer intikte hij/zij gewoon op Google zocht naar symptomen en een diagnose. Het leek me heel handig om op die manier mensen te kunnen helpen. Nu weet ik dat je eerst een hele zware studie geneeskunde moet afronden en dat de artsen op de computer een dossier bij houden en dus niet op google zitten hihi.

10. Op school heb ik een economisch profiel gekozen. Ik heb vier uur per week gewone economie, vier uur per week bedrijfseconomie en een dag per week gaan we naar de hoge school om daar les te krijgen in economische vakken. Je kunt wel zeggen dat ik economie een leuk vak vind!

Ps. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram Daar deel ik regelmatig updates over wat ik doe, waar ik ben en natuurlijk deel ik leuke leuke foto’s!

Delen:

13 Reacties

 1. 21 december 2018 / 08:38

  Wt een leuk lijstje om te lezen, ik vraag me nu af wat mensen die mijn blog lezen niet over mij lezen en dat is eigenlijk heel veel haha. Ik schrijf over veel maar over heel veel ook niet.

 2. 21 december 2018 / 09:28

  Ik snap je liefde voor lezen helemaal! Ik ben er ook dol op. Houd jij dan ook zo van de bibliotheek?!

  • 21 december 2018 / 15:09

   Jaa, ik kwam vroeger heel vaak bij de bieb. Bijna iedere week haalde ik nieuwe boeken! De meeste boeken uit de bieb kende ik ook, omdat ik zo veel gelezen had hihi!

 3. 21 december 2018 / 09:49

  Ik ben dol op lijstje! Kan je zo leuk allerlei dingen tegelijk in kwijt… Ik ken je niet zo goed, dus nee, dit wist ik allemaal niet 😀

 4. 21 december 2018 / 16:48

  Leuk om je zo een beetje te leren kennen! 16 januari wordt ook mijn eerste concert van MHD!

 5. Naomi
  21 december 2018 / 17:09

  altijd leuk zo lijstje zo leren je lezers je weer wat beter kennen

 6. 22 december 2018 / 08:41

  Leuk dat je wat meer over jezelf verteld. Ik zou een keer naar het AFAS theater in Scheveningen gaan. Kun je daarna lekker Braziliaans eten aan de scheveningse pier. 🙂 Topavondje dus 🙂

 7. 22 december 2018 / 15:02

  Leuk, nog een leesgek! Thrillers of iets anders? Ik dus vooral thrillers en ook wel boeken over de oorlog. Grappig dat je je toetsen kris kras maakt, dat heb ik nooit gedaan, dan zou ik bang zijn dat ik iets vergat of zo.

  • 23 december 2018 / 19:58

   Ik hou vooral heel erg van psychologische trillers en misdaad boeken! Van wat voor soort boeken hou jij?

 8. 23 december 2018 / 16:04

  Leuke feitjes! En een week met nagellak, lukt mij echt niet hoor.

 9. Marieke
  23 december 2018 / 16:48

  Leuk om op deze manier meer over je te weten te komen. De 10 feitjes rubriek vind ik altijd leuk.

 10. 11 januari 2019 / 14:07

  Altijd tof om de persoon achter de blog beter te leren kennen. Fijn lijstje! 🙂
  Ik heb sinds het voorjaar vorig jaar gelnagels en ik zou niet meer zonder kunnen. Wekenlang perfect gelakte nagels die niet meer splitsen of afbreken, love it! ♥

 11. Corrina
  15 januari 2019 / 07:41

  Leuk lijstje dank zo ga je elkaar beter leren kennen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *