Happy Moments #1

Happy moments #1
Sweet memories. Kos, Griekenland 2017.

Wat leuk dat jullie weer meelezen! Vandaag wil ik een nieuwe categorie met jullie delen: Happy Moments. In deze rubriek zal ik jullie meenemen in veel hoogtepunten. Omdat ziek zijn stom genoeg is, vind ik dat er juist extra aandacht moet zijn voor de leuke dingen/hoogtepunten dus vandaar deze rubriek. Lees je mee?

Mijn blog

Het meest leuke aan deze week was wel dat ik mijn blog online heb gezet en dat ik mijn mijn eerste blogpost heb geschreven. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn blog!

Ik wou al heel lang een blog beginnen (vanaf december) maar ik durfde het niet, omdat ik bang was dat andere mensen het stom zouden vinden. Ik twijfelde zo erg en ik was bang voor de reactie van anderen want wat als ze het niet leuk zouden vinden? Uiteindelijk heb ik het toch gedaan en ik vond het zo spannend. Gelukkig heb ik het nu toch gedaan en ik vind het hartstikke leuk om artikelen te schrijven en door alle lieve reacties wordt het schrijven alleen maar leuker.

Stage

Voor school mochten we dit jaar stage lopen bij een bedrijf waar je later graag zou willen werken. Ik heb gekozen voor een advocatenkantoor (over mijn school/studiekeuze wil ik later nog een aparte blogpost maken). Ik heb dit jaar een week lang stage gelopen bij een advocaat en ik vond het zo leuk! We hebben veel gepraat en we zijn naar de rechtbank geweest om rechtszaken te bekijken.

Na de zomervakantie zit ik in 5 havo en dan mag je op werkweek naar London of Madrid alleen zit dat er voor mij (door mijn gezondheid) helaas niet in. Daarom heb ik de advocaat gevraagd of ik nog een keer langs mocht komen omdat ik de stage zo leuk vond. Ik mag in oktober nog een hele week komen!

Vakantie

Vanaf vandaag heb ik zomervakantie, gewoon zes weken niet vroeg opstaan en lekker niks doen. Afgelopen week hebben we een vakantie geboekt! Wij gaan over drie weken naar Rhodos, Griekenland en ik kan niet wachten tot we gaan.

Fijne vakantie en bedankt voor het lezen!

Delen:

11 Reacties

 1. 18 augustus 2018 / 17:27

  Wat een mooie foto van Kos, Griekenland staat nog hoog op mijn travel bucketlist.

 2. Nicole Orriëns
  22 augustus 2018 / 06:48

  Wat bijzonder dat je stage mocht lopen bij een advocatenkantoor. Dat lijkt me een bijzondere ervaring!

  • 22 augustus 2018 / 09:36

   Wat lief dat je op mijn blog regeert! Het was inderdaad een hele bijzondere ervaring om stage te lopen bij een advocaat. Zeker omdat ik overal mocht kijken zoals ook bij de rechtbank.
   Liefs,
   Yousra Yasmine

   • Nicole Orriëns
    23 augustus 2018 / 07:08

    Wil je ook rechten gaan studeren Yousra?

    • 23 augustus 2018 / 08:09

     Wat leuk dat je reageert! Ja, ik ga dit jaar havo examen doen en dan wil ik heel graag rechten gaan studeren.
     liefs,
     Yousra Yasmine

     • Nicole Orriëns
      26 augustus 2018 / 07:13

      Rechten is een universitaire studie. Of is er ook een hbo versie?

 3. 3 september 2018 / 13:37

  Hartstikke goed dat je je probeert te focussen op enkel de goede en blije dingen des levens!

 4. Lizzie | Globalizious
  3 september 2018 / 19:01

  Jammer meis dat de vakantie er inmiddels weer op zit.

 5. 27 september 2018 / 08:49

  jammer dat je niet meekon op werkweek, maar wel heel fijn dat het werken bij de advocaat je zo goed bevallen is!

 6. 14 november 2018 / 12:13

  Toe maar! stage lopen bij een advocaat. Leuk om te lezen dat er ook positieve dingen in je leven gebeuren. Probeer je daar op vervelende momenten op te focussen! Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar jij kunt dat wel denk ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *