Mijn eerste blogpost staat online

Mijn eerste blogpost staat online!

De titel van deze post laat niet veel aan de verbeelding over, vanaf vandaag staat mijn blog (en mijn eerste blogpost) online! Ik vind het zo leuk. Maanden lang liep ik al met het idee dat ik een blog wou beginnen maar ik durfde het niet. Ik was bang dat anderen het misschien stom vonden maar nu heb ik besloten om het gewoon te gaan doen.

Wat kun je verwachten?

Zoals sommige van jullie al weten ben ik ziek maar de artsen kunnen er na 2,5 jaar niet achter komen wat het zou kunnen zijn (later meer hierover), daarom heb ik besloten om een blog te beginnen om hierover te gaan schrijven. Niet om het ziek zijn zwaarder te maken dan het al is maar juist om op een positieve manier uit te leggen hoe het is om ziek te zijn.

Verder wil ik op mijn blog graag schrijven over veel verschillende dingen die mij bezig houden zoals creatieve onderwerpen, persoonlijke artikelen en soms een artikel over beauty. De artikelen op mijn blog zullen dus erg afwisselend zijn.

Alvast bedankt voor het lezen van mijn eerste blogpost! Ik hoop dat jullie mijn blog leuk gaat vinden en nog vaak terug zullen komen.

Liefs,

Yousra Yasmine

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram Daar deel ik regelmatig updates over wat ik doe, waar ik ben en natuurlijk deel ik leuke leuke foto’s!

Delen:

10 Reacties

 1. Xx
  18 juli 2018 / 19:25

  Wat een supper leuk idee! Heel erg veel succes en ik zit alweer te wachten op een nieuwe post op jou blog! Succes met schrijven groetjes xxxx

 2. Ester
  18 juli 2018 / 19:43

  Dag Yousra, wat geweldig dat jouw blog online staat. Veel plezier met schrijven en ik hoop dat je veel mensen bereikt met je mooie, soms ontroerende maar altijd oprechte verhalen!
  Lieve groet, Ester

 3. Tess
  19 juli 2018 / 08:32

  Hee yous,
  Wat dapper dat je je verhalen wilt delen met ons.
  Fijn dat je het positief benaderd. En ik ga je blog zeker weten lezen!
  Xx Tess

 4. Misha
  19 juli 2018 / 12:48

  Ik ben super trots op je meid!! Heeeel veel succes 🙂 liefs Misha

 5. Nina
  30 juli 2018 / 22:58

  Youss,
  Zo leuk dat je ons laat meekijken in je leven! Veel succes met je blog en weet dat ik super trots op je ben❤️❤️
  Kusjes, Nina

 6. nicole orriens
  14 augustus 2018 / 06:43

  Gefeliciteerd met je eerste blogpost. En veel blogplezier gewenst natuurlijk.

 7. 22 augustus 2018 / 20:26

  Wat knap dat je op een positieve manier naar het chronisch ziek zijn kijkt, succes met bloggen!

 8. Lizzie
  14 oktober 2018 / 08:48

  Ik heb er inmiddels al heeel veel meer gelezen. Mooi om n kijkje te krijgen in jouw bijzondere leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *