Mijn eerste Q&A

Mijn eerste Q&A

Ik ben nu al een tijdje aan het bloggen dus voor nu leek het mij leuk om een Q&A te doen, zodat jullie wat meer leuke dingen over mij te weten komen. Dus vandaag staat mijn eerste Q&A online!  De afgelopen tijd heb ik via insta veel vragen gehad dus die ga ik vandaag beantwoorden.

Wat betekend je naam en waar komt hij vandaan?

Mijn naam is Yousra Yasmine. De naam Yousra is een Arabische naam en betekend dingen makkelijk maken en prettig in de omgang. De naam Yasmine is een Perzische naam en komt van de bloem Jasmijn. En niet te vergeten er is een Disney prinses genaamd Yasmine! Daar hebben mijn ouders mij niet naar vernoemd maar het is een leuk feitje toch?

Mijn vader komt uit Algerije dus een Arabische naam was snel gekozen hihi!

Hoe gaat het nu met je?

Dit vond ik zo’n lieve vraag! Momenteel gaat het nog niet zo lekker. Ik ben nog steeds aan het herstellen van de operatie van 30 augustus. Geduld is een schone zaak maar voor mij kan het herstel niet snel genoeg gaan! Ik heb nog veel pijn en gebruik nog steeds morfine en pijnstillers om de pijn onder controle te houden.

Voor alle andere klachten is helaas ook nog geen oplossing gevonden dus qua gezondheid gaat het nog niet zo lekker. Gelukkig zijn er ook positieve dingen! Ik heb contact met de advocaat en ik mag in oktober nog een hele week stage komen lopen. Daar kijk ik dus ontzettend naar uit.

Een tijdje terug schreef ik een artikel over het feit dat ik ziek ben maar niemand kan vinden wat ik heb: Ik ben ziek maar heb geen ziekte

Kijk je vaak series of Youtube?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo veel series kijk. Ik ben veel te ongeduldig om een uur lang naar iets te kijken. Toch is eer een serie op Netflix die ik heel snel heb uitgekeken: 13 Reasons Why. Ik vond het echt een leuke serie en ik kon niet stoppen met kijken.

Vroeger keek ik altijd een serie terwijl ik aan het tekenen was. Zo was ik bezig en kon ik een serie kijken. vandaar dat ik 13 reasons Why zo snel heb afgekeken. Ik kan nu al niet wachten op het volgende seizoen!

Op Youtube ben ik best wel fan van Jessie Maya. Ik vind haar zo inspirerend. Op haar Youtube kanaal vertelt ze alle ins en outs over transgender zijn, afgewisseld met leuke luchtige video’s. Als je haar nog niet kent is het zeker een aanrader!

Wat maakt je oprecht gelukkig?

Ik wordt van best veel dingen gelukkig. Ik vind het bijvoorbeeld heel fijn om met vriendinnen of familie een serie te kijken op Netflix of om lekker uit eten te gaan. Ik ben ultiem gelukkig als alles gezellig is en iedereen het naar zijn zin heeft. Ik word blij als het gezellig is en of dat nu thuis is of aan de andere kant van de wereld als de sfeer goed en iedereen om mij heen gelukkig is dan ben ik ook gelukkig!

Hoe bevalt het bloggen je tot nu toe?

Ik vind het bloggen super leuk om te doen! Ik vind het heel leuk om mijn verhaal te delen met jullie. Een bijkomend voordeel vind ik al jullie lieve reacties en het contact wat ik heb met andere mensen die in dezelfde situatie zitten. Alle lieve berichtjes die ik krijg vrolijken mij echt op!

Wel blijft het iedere keer een beetje spannend als ik weer een persoonlijk artikel online zet. Gelukkig zijn de reacties zo onwijs lief waardoor het steeds makkelijker wordt om zo’n artikel online te zetten.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn eerste Q&A te lezen! Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments en dan beantwoord ik ze in de volgende Q&A!

PS. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram Daar deel ik regelmatig updates over wat ik doe, waar ik ben en natuurlijk deel ik leuke leuke foto’s!

Delen:

21 Reacties

 1. 4 september 2018 / 10:20

  Leuk om de antwoorden op de vragen van je Q&A te lezen. Hopelijk voel je je snel beter en wordt de pijn minder na de operatie van afgelopen week!

 2. 4 september 2018 / 10:37

  Wat een mooie naam en een mooi verhaal er achter ook. Het heeft wel iets sprookjesachtigs vind ik.

 3. 4 september 2018 / 14:00

  Wat leuk om zo’n Q&A te lezen. Dan leer je het gezicht achter deze blog toch weer een beetje beter kennen (:

 4. 4 september 2018 / 14:56

  He wat leuk, zo’n Q&A. Altijd weer leuk om te lezen over andere dingen dan waarover je blog gaat. Over series kijken en waar je blij van wordt enzo 🙂

  • 4 september 2018 / 21:02

   Lief dat je reageert! Ik vind het ook altijd leuk om te weten wat iemand kijkt qua series en youtube hihi.
   Liefs,
   Yousra Yasmine

 5. 4 september 2018 / 15:17

  Pffff, ik hoop dat je binnenkort wat meer op een goede gezondheid kunt gaan rekenen.. Dat wens ik je dan ook ’t meest van al toe. Voor de rest, leuke Q&A!

 6. 4 september 2018 / 22:35

  Ik was al benieuwd wat de betekenis van je naam nou zou betekenen.

 7. 5 september 2018 / 08:19

  Wat leuk om te lezen, de blogger achter de blog. Dit zijn altijd leuke blogs om te lezen en wat een mooie betekenis van je naam.

 8. Nicole Orriëns
  5 september 2018 / 08:35

  Pijn hebben lijkt me echt slopend en heel vermoeiend. Hopelijk wordt het snel minder.

 9. 5 september 2018 / 09:25

  Toch fijn als je naam zo een heel verhaal heeft. Ik ben genoemd naar mijn oma, en dat vind ik ook wel een hele eer. (ps- sorry ik kan het echt niet laten maar *ik vinD en *wat betekenT – sorry is een afwijking van me ik verbeter teksten voor mn werk).

  • 5 september 2018 / 15:31

   Haha, ik vind het geen probleem als iemand mij verbeterd. Ik probeer altijd mijn best te doen en ik laat mijn teksten altijd nakijken door mijn moeder omdat ik spelling heel lastig vind. Ik ga het meteen veranderen Ik heb zelf namelijk ook een hekel aan spelfouten in een tekst hihi.
   Liefs,
   Yousra Yasmine

 10. 5 september 2018 / 11:47

  Samen zijn met vrienden en/of familie, dat kan mij ook heel gelukkig maken!

 11. 5 september 2018 / 19:17

  Leuk om je wat beter te leren kennen! Ik ben meer een serie fan haha ☺️

 12. 5 september 2018 / 23:15

  Leuk zo’n Q&A dan leer je iemand toch beter kennen als persoon. Ik vond je naam al prachtig maar nu ik de betekenis weet is deze nog mooier! Sterkte met je gezondheid!

 13. 6 september 2018 / 10:59

  Altijd leuk om de persoon achter de blog beter te leren kennen door een Q&A!

 14. Lizzie | Globalizious
  8 september 2018 / 10:47

  Wat mooi om te weten waar je naam vandaan komt. Allebei prachtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *