Bedankt 2018

Bedankt 2018

Dit is de laatste blogpost van 2018! Wat is het jaar snel gegaan! Het was een jaar van uitersten met veel ups en downs maar het was een jaar wat ik absoluut niet had willen missen.

Even bijpraten

Het heeft even geduurd voordat er een nieuwe blog online kwam, dit was omdat ik wederom veel pijn had en hiervoor een morfine kuur kreeg. Ook had ik een ooglidontsteking dus ik kon met een oog nauwelijks meer zien. Hier heb ik gelukkig antibiotica voor gekregen dus als het goed is moet de ontsteking weg gaan. Grappig is dat ik niet eens wist dat je ooglid kon ontsteken, nu weet ik honderd procent zeker dat het wel kan 😉

Aan het begin van de vakantie zijn we een weekendje weg geweest. We zijn naar Dortmund in Duitsland geweest om naar de kerstmarkt te gaan. We hebben lekker gewinkeld, gepraat, over de kerstmarkt gewandeld en hele mooie spullen gekocht! Dit weekend weg heeft me echt goed gedaan!

Bedankt 2018

Het was een jaar van uitersten. Vele ups en downs en toch zou ik dit jaar nooit willen missen. Ik heb zo veel lieve mensen leren kennen die ik niet meer uit mijn leven kan wegdenken. Dit jaar ben ik zieker dan ooit geworden maar ik heb mij nog nooit zo blij gevoeld. Dit komt onder andere door mijn blog en door alle lieve en positieve mensen die ik altijd kan bellen als er iets is.

Afgelopen week heb ik een uitgebreid jaaroverzicht geschreven met alle belangrijke dingen uit 2018! Heb je die nog niet gelezen? Klik dan op deze link.

Het nieuwe jaar is bijna begonnen dus heb ik mijn blog een kleine make-over gegeven. Ik ben gister de hele dag bezig geweest met het ontwerpen van een nieuw logo en een nieuwe header. Mijn blog heeft nu een totaal andere kleur, een nieuw logo en een nieuwe header (aan de bovenkant van mijn blog). Ik hoop dat jullie het mooi vinden!

Jaarwisseling

Vanavond gaan wij samen met vrienden oud en nieuw vieren. Lekker thuis, zodat ik tussendoor nog even kan gaan slapen. Voor mij is het een hele lange dag dus door even te gaan slapen hou ik het de hele avond vol. Want het moment dat we gaan aftellen en als om twaalf uur al het vuurwerk de lucht in gaat, wil ik natuurlijk niet missen!

Mijn vader en zus hebben vuurwerk gekocht dus daar gaan we vanavond naar kijken. Ik durf zelf geen vuurwerk aan te steken dus ik kijk toe hoe zij dat doen (durven jullie wel vuurwerk aan te steken?). Daarnaast hebben we allemaal dingen gebakken en gekookt dus vanavond wordt hartstikke gezellig!

Morgen begint het nieuwe jaar en dat vind ik altijd zo’n bijzonder moment. Een nieuw jaar, nieuw kansen en 365 nieuwe dagen waarin van alles kan gebeuren. Ik heb geen goede voornemens maar er zijn enkele dingen die anders wil gaan doen. Ik heb bijvoorbeeld een nieuwe agenda gekocht en die ga ik proberen bij te houden. Zo heb ik meer overzicht en hoef ik minder dingen te onthouden. Verder ga ik geen grote veranderingen doorvoeren. Dus echte goede voornemens heb ik niet.

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben. Ik wens jullie een gezond en gelukkig 2019 toe! Ik hoop dat het nieuwe jaar alles brengt wat je ervan verwacht en dat al je dromen uit mogen komen!

Ps. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram Daar deel ik regelmatig updates over wat ik doe, waar ik ben en natuurlijk deel ik leuke leuke foto’s!

Delen:

10 Reacties

 1. 31 december 2018 / 13:49

  Leuk om te lezen hoe jullie oud & nieuw gaan vieren. Wij blijven met de kindjes gewoon thuis. Fijne jaarwisseling gewenst!

 2. 31 december 2018 / 15:13

  Wat een heerlijke terugblik en ook vooruitzicht. Heel goed om bij dingen stil te staan. Je hebt fijne momenten mee gemaakt! leuk om mee te lezen

 3. 31 december 2018 / 19:20

  Ik ben ontzettend bang voor vuurwerk en wou daarom graag al om 16:00 naar huis, voor het donker. Fijne jaarwisseling en hopelijk brengt 2019 je veel goeds!

 4. 31 december 2018 / 22:13

  Erg leuk om te lezen hoe jullie oud en nieuw gaan vieren. Fijne jaarwisseling. Hopelijk brengt 2019 iets positiefs voor iedereen.

 5. 31 december 2018 / 22:14

  Erg leuk om te lezen hoe jullie oud en nieuw gaan vieren. Fijne jaarwisseling. Hopelijk brengt 2019 iets positiefs voor iedereen.

 6. 1 januari 2019 / 13:06

  De allerbeste wensen, geluk & liefde voor jou! Wat fijn om te lezen dat je gezellig naar Dortmund bent geweest en je dit onder andere zo goed heeft gedaan!

 7. Danielle
  1 januari 2019 / 19:01

  Goed om te lezen dat je 2018 niet had willen missen. Ik wens je een leuk en gezond 2019!

 8. 2 januari 2019 / 13:18

  Vuurwerk is voor mij een hel, ik kom dus ook niet buiten vanaf een uur of 3 ‘s middags, want dan is het hier al behoorlijk feest. Verder lekker rustig tv gekeken met lekker hapjes.

 9. 3 januari 2019 / 18:31

  Ik vind je website zeker mooi. Duidelijk vooral en dat is erg prettig. Een jaar heeft altijd ups en downs, maar hopelijk wordt 2019 mooier.

 10. Nicole Orriëns
  16 januari 2019 / 16:43

  Ik vind de foto in deze post zo mooi! Leuk met die bloemen op de achtergrond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *