Contact

Wat leuk dat je contact wil leggen! Heb je na het bekijken van mijn blog een vraag, een suggestie of wil je gewoon zomaar een mailtje sturen? Dat mag altijd!

Contact

Persoonlijke mails

Wil je dolgraag je ei kwijt, zomaar een lief mailtje sturen of heb je misschien wel de gouden tip wat betreft mijn gezondheid? Voel je vrij om mij een mail te sturen! Ik vind het altijd leuk om een berichtje van mijn lezers te ontvangen. Op persoonlijke mails probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden, al kan het vanwege mijn gezondheid soms wat langer duren tot je antwoord krijgt.

Daarnaast kun je mij ook altijd een privé berichtje sturen op Instagram als je zin hebt om gezellig te kletsen!

Zakelijke mails

Lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Dat kan altijd! Ik sta altijd open voor een product review, het ontdekken van nieuwe merken en het schrijven van een gastblog.

Je kunt mij altijd een mail sturen met daarin het idee voor een samenwerking! Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Alle cijfers en statistieken van mijn blog zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact

Je kunt het contact formulier onderaan deze pagina invullen of je kunt een mail sturen naar info@yousra-yasmine.nl

Ik zal proberen om je zo snel mogelijk een reactie terug te sturen. Het kan vanwege mijn gezondheid misschien iets langer duren voordat ik antwoord. Mijn streven is om alle mailtjes binnen een week te beantwoorden.

    Liefs,

    Yousra Yasmine

    Hey, volg je mij al op Instagram ? Daar geef ik jou een inkijkje in mijn leven door middel van foto’s. Ik zou het leuk vinden om elkaar daar te volgen! 

    Alle content op mijn blog mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder mijn toestemming.