Hoera, vandaag ben ik 18 jaar!

Hoera, ik ben 18 jaar!

De titel van dit artikel laat niet veel aan de verbeelding over. Vandaag is mijn verjaardag, hoera! Vandaag ben ik 18 geworden! Speciaal voor jullie een artikel op mijn verjaardag!

Hoera 18 jaar

Zoals je misschien al had gelezen had ik dit weekend een brief geplaatst (op mijn blog) speciaal voor de verjaardag van mijn zusje. Nu komt daar vandaag mijn eigen verjaardagspost bij, omdat ik vandaag jarig ben. Hoera, Vandaag ben ik 18 jaar geworden! Je leest het goed mijn zus en ik zijn in dezelfde week jarig. Zij is op 1 juni jarig en ik op 5 juni, daarom vieren wij altijd samen onze verjaardag. Wel zo gezellig natuurlijk!

”De dag is een cadeautje. Een verrassing met een grote strik en de gelukkige ontvanger, dag in, dag uit, dat ben ik!” – Lief leven

Toen ik vanochtend beneden kwam hadden mijn ouders en mijn zusje de kamer speciaal voor mij versierd. Daarnaast lag er een stapel kaartjes in de brievenbus. Gisteren had ik ook een paar kaartjes gekregen maar toen moest ik nog een hele dag wachten om ze open te mogen maken, want het is natuurlijk het leukste als je verjaardagspost op dezelfde dag open maakt.

Verjaardag

Daarnaast werd ik vanochtend overspoeld met lieve verjaardagswensen en felicitaties. Ik kreeg berichtjes van familie en vrienden maar ook van mijn lieve blog vriendinnen. Ik had het totaal niet verwacht dus dan is het des te leuker. Ik vond het zo ontzettend lief.

Vandaag moet iedereen gewoon werken/naar school dus daarom had ik bedacht dat het leuk zou zijn om taart te eten als iedereen thuis zou zijn vanmiddag. Dus ben ik vanochtend meteen naar de bakker geweest in de stad om gebakjes uit te kiezen en heb ik vervolgens zelf nog enkele hapjes gebakken.

In de middag heb ik samen met mijn zus, ouders en enkele vriendinnen mijn verjaardag gevierd. Zo heb ik allemaal lieve dingen gekregen zoals douche spullen van Naif, een boek en last but not least een gouden ring van mijn ouders! (Ik zal deze binnenkort even op de foto zetten voor jullie).

Wie jarig is trakteert.

Wie jarig is trakteert en daarom heb ik iets heel leuks bedacht. In de maand juli komt er elke drie dagen een nieuwe blogpost online. Hiervoor heb ik al enkele blogs geschreven en al verschillende onderwerpen bedacht. Kortom er komt heel veel leuks aan!

”Ik bak een taartje van liefde. Een schepje hoop, vertrouwen en geluk. Eet elke dag een puntje en je dag kan niet meer stuk!” – Lief leven

Daarnaast heb ik mijn blog in een heel nieuw jasje gestoken. Ik heb een nieuw logo en een nieuwe header gemaakt. Ik vind het heerlijk om zelf een header te ontwerpen en dit is het eindresultaat geworden. Een lekkere vrolijke en vooral kleurrijke header! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,

Yousra Yasmine

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram Daar deel ik regelmatig updates over wat ik doe, waar ik ben en natuurlijk deel ik leuke leuke foto’s!

Delen:

5 Reacties

 1. 27 juni 2019 / 17:21

  Gefeliciteerd met je 18de verjaardag, heerlijk dat het echt een feestje was. Ik vind header erg mooi geworden, ik houd wel van kleur en vrolijkheid

 2. 28 juni 2019 / 10:51

  Nog van harte gefeliciteerd met je 18-de verjaardag! Hopelijk heb je een hele leuk dag gehad. Die suikerspin is werkelijk indrukwekkend.

 3. Jouvence.nl
  29 juni 2019 / 11:38

  Nog van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag!

 4. 29 juni 2019 / 21:37

  Nog van harte gefeliciteerd en hoop dat je een leuke gezellige dag heby gehad vol taart!

 5. Mandy
  2 juli 2019 / 20:09

  Nog gefeliciteerd! Ben heel erg benieuwd naar je volgende blogs! Knap dat je al zoveel klaar hebt liggen voor ons. Leuk is dat altijd he als alles versierd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *