Een onderzoek in het ziekenhuis

Onderzoek in het ziekenhuis

Vandaag deel ik een korte update want ik moet vandaag een dag naar het ziekenhuis. Ik zal eerlijk zijn want ik vind elk ziekenhuis bezoek best wel spannend. Ik heb namelijk een onderzoek in het ziekenhuis.

Onderzoek

Vandaag staat er een onderzoek gepland die ze op de OK uitvoeren, onder narcose. Het onderzoek zelf vind ik niet echt spannend omdat ik dit al meerdere keren heb gehad maar wat ik wel heel spannend vind is het prikken van een infuus. Mijn aderen zijn bijna niet zichtbaar dus voordat het infuus er goed in zit moeten ze meerdere keren prikken. Net als de vorige keren is het infuus prikken gewoon gelukt dus ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen! (maar toch ben ik een beetje zenuwachtig).

Gister middag werd ik gebeld dat ik mij pas om drie uur hoefde te melden in het ziekenhuis dus nu schrijf ik deze blogpost om mijzelf af te leiden van de zenuwen. Verder mag ik de hele dag niet eten (omdat ik straks narcose krijg) maar het is buiten 35 graden dus je snapt dat dit een onmogelijke opgave is.

Het onderzoek is voor het goede doel dus ik ga er positief in en als het onderzoek voorbij is staan er nog heel veel leuke dingen op de planning voor in de vakantie!

Later zal ik nog een blog schrijven over hoe het is geweest en voor nu bedankt voor het lezen!

Delen:

6 Reacties

 1. nicole orriens
  14 augustus 2018 / 09:45

  Ik word ook altijd een beetje gespannen van het ziekenhuis… Ik kan me je zenuwen goed voorstellen.

 2. 16 augustus 2018 / 13:41

  Spannend, ben benieuwd hoe het is gegaan en of er uiteindelijk wat is uitgekomen. Ik vind elk ziekenhuisbezoek ook erg spannend.

 3. 18 augustus 2018 / 10:46

  Ah die onderzoeken zijn nooit leuk. Helaas wel nodig en hopelijk komt er wat bruikbaars uit!

 4. 23 augustus 2018 / 10:34

  maandag geoperwwrd en bij mij prikte ze de infus in mijn pols

  • 23 augustus 2018 / 11:58

   Wat lief dat je reageert! Hopelijk is de operatie goed gegaan! Bij mij prikken ze vaak overal.Zo heb ik al een infuus gehad in mijn hand, pols en in mijn arm. Een infuus prikken blijft altijd spannend haha.
   Liefs,
   Yousra Yasmine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *